Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Történetek a Nordix Fotóstúdió mindennapjaiból
Karácsonyi fotó válogatás - 2023
2023.11.08
Október végétől zajlik már a karácsonyi 🎄szezon a Nordixban, és alig vártuk, hogy viszont láthassuk a stúdióban készült csodás képeket. 🙈 Az instagramon érkeznek is a fotósok friss posztjai 🙏 amiből most összeállítottunk egy válogatás sorozatot, hogy Ti is megcsodálhassátok a stúdióban készült meghitt karácsonyi képeket.
Nordix fotó válogatás - boltívek
2023.06.26
A Nordix Rustic termének egyik jellegzetes formája a boltív, amely a mediterrán építészet egy igazán klasszikus eleme. Az építészetben először Mezopotámiában jelent meg, de az ókori görög és római építészetet is meghatározta ez a forma és a mai napig rendszeresen visszatérő építészeti elem.
Nordix kismama fotó válogatás
2023.06.05
A kismama fotó válogatással folytatjuk sorozatunkat, hiszen az egyik, ha nem a legnépszerűbb téma a Nordixban. Legyen az páros, vagy egyéni, esetleg a család többi tagjával közösen készített, elképesztően sokféle variációban láttunk már a stúdióban kismama fotósorozatot.
Nordix családi fotó válogatás
2023.05.31
Nincs nap, amikor ne jönne értesítés a Nordixban készült jobbnál-jobb képekről, amiben naphosszat tudnánk gyönyörködni. Ezt az örömet nem szeretnénk magunknam megtartani, ezért útjára indítunk egy fotó válogatás sorozatot, amelyben megosztjuk aktuális kedvenceinket a Nordix-ban alkotó fotósoktól.
Nordix branding fotó válogatás
2023.05.30
A személyes márka építéséhez, bemutatásához legyen szó egy egyéni szakértői szolgáltatásról vagy akár egy kis- és közepes vállalkozás mögötti csapat bemutatásáról elengedhetetlen, hogy minőségi képek készüljenek.
Márkák a Nordixban - Falusi Kosár
2023.04.11
Márkák a Nordixban sorozatunk következő tagja Csorba Noémi, aki korábban az MNB kommunikációs szakértőjeként dolgozott, de idővel úgy érezte, hogy nem állhat itt meg az élet, így új kihívások elé nézett. Létrehozta “Falusi Kosár” nevű vállalkozását, amely Csongrád-Bokros és térségének kistermelőit és őstermelőit fogja össze egy nagy virtuális piactéren. Ismerd meg most az ő történetét!
A business portré a Nordixban
2023.04.07
Rólad készült valaha business portré? Egy jól kivitelezett, professzionális üzleti fotó segíthet erős első benyomást kelteni, és megmutatni a világnak, hogy miről is szól a vállalkozásod. Következő cikkünkből megtudhatod, hogy miért is érdemes egy profi fotósorozatba fektetned, és bemutatjuk azt is, hogyan zajlik egy business portré fotózás? Tarts velünk!
Personal Branding és ami mögötte van
2023.04.07
A personal branding tényleg elengedhetetlen manapság? Nos, ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.” Legyél akár lakberendező, táplálkozási tanácsadó, webshop tulajdonos, vagy ruhatervező- fontos, hogy ne hanyagold el a personal branding nyújtotta lehetőségeket!
Márkák a Nordixban - Econor Design
2023.02.14
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja Dávid Nóra, az Econor Design tervezője és alapítója, akit a természet közelsége és családi vállalkozásuk ihletett arra, hogy létrehozzon egy fenntartható bútor márkát, ahol időtálló design bútorokat készít, újrahasznosított anyagokból. Így jött az Econor Design ötlete. A környezettudatos kisvállalkozás több mint 1,5 éve üzemel. Most Nóri történetét ismerheted meg. Gyere, tarts velünk!
Márkák a Nordixban - Annie & Olive
2023.01.13
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja Gyergyák Mónika, az Annie & Olive baba-mama ruha márka megálmodója. Esküvői ruhák tervezése mellett, kislánya, Olívia megszületése után egy másik álma is valóra vált, baba-mama ruhákat is tervez. Az Annie & Olive márka nemrég ünnepelte első születésnapját. Ismerjétek meg most az ő történetét!
Márkák a Nordixban - Cseppke
2023.01.13
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja Laár Györgyi a Cseppke egyik tulajdonosa, aki korábban a L’art pour l’art Társulat jelmeztervezőjeként dolgozott, valamint mesekönyveket illusztrált. A vállalkozást barátnőjével, Giret Fruzsival indította útjára több mint 9 évvel ezelőtt, aki kommunikációs szakemberként dolgozott egy reklámügynökségnél, így minden adott volt az induláshoz. Közösen megalkották a Cseppke baba - és gyermekruha márkát, amelyet mára a világ több pontján is számon tartanak. Most az ő sikertörténetükről olvashatsz. Tarts velünk Te is!
Márkák a Nordixban - Félegyházi Pékség
2022.11.17
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja a több, mint 20 éves múltra visszatekintő Félegyházi Pékség, amely Délkelet-Magyarország meghatározó friss pékárut termelő vállalkozása. A cég 1999-ben kezdte meg működését az akkori közel 100 éves kiskunfélegyházi villanymalom beindításával, ahol 2001-ig kizárólag malomipari termékek előállításával foglalkoztak.
Márkák a Nordixban - Mini Skandi Home
2022.11.17
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja Baranyai-Sefcsik Éva, a Mini Skandi Home webáruház ügyvezetője és tulajdonosa, akit 3 évvel ezelőtt, házuk építkezése, és a gyerekszoba projekt annyira megihletett, hogy úgy érezte, jó lenne itthon egy lakberendezési webáruház kicsikre tervezve. A skandináv stílus mindig nagy kedvence volt, így nem volt kérdés, hogy ezt a letisztult stílust szeretné képviselni a kiegészítők esetében. Így jött a Miniskandi Home ötlete. Most az ő történetét ismerheted meg. Gyere, tarts velünk!
Márkák a Nordixban- Góg Anikó triatlon, olimpikon, fitnesz edző
2022.10.23
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja Góg Anikó, aki 20 éves edzői karrierrel a háta mögött 2 éve, a Covid világjárványnak köszönhetően teljesen átformálta a mindennapjait, és ezzel együtt az életét is. Azóta online tart edzéseket, aminek köszönhetően folyamatosan növekszik a követőtábora. Most az ő történetét ismerheted meg. Tarts velünk!
Márkák a Nordixban - Hámori Zsófi marketinges, szövegíró
2022.10.07
Bemutatkozó sorozatunk első tagja Hámori Zsófi, aki több mint 8 éve dolgozik marketingesként. Tavaly úgy döntött, hogy ott hagyja főállását, és belevág a szabadúszásba. Egy idő után úgy érezte, hogy a telefonnal készített fotók a weboldalán nem elég profik. A Nordixban szerette volna elkészítettetni az új fotóit, így felkeresett egy profi fotóst, aki segített neki megvalósítani az elképzeléseit. A következőkben többet is megtudhadsz Zsófi vállalkozásáról, és a fotók történetéről. Tarts velünk!
Márkák a Nordixban - Jelentkezz Te is
2022.09.01
Vállalkozóként mi is pontosan tudjuk, hogy a mostani reklámzajban nem egyszerű érvényesülni az online platformokon. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy valamilyen formában támogassuk egymást, a hazai kisvállalkozásokat. Korábban már volt hasonló kezdeményezésünk, amit nagyon szerettetek, így szeretnénk ezt a vonalat továbbvinni, és minden olyan márkának lehetőséget biztosítani, aki korábban a Nordix stúdióban készítette el a brandjéhez kapcsolódó képi vagy videós anyagait, hogy bemutathassa vállalkozását weboldalunkon keresztül is.
Nordix Karácsony - 2022
2022.08.18
Minden évben októberben átöltöztetjük a stúdiót és egy csodás karácsonyi hangulattal varázsoljuk ünnepiessé a termeket. A fotóstúdió három teremmel, a stúdiónkra jellemző naturális, letisztult hangulatú dekorációval várja majd idén is a vendégeket. A foglalással kapcsolatos információkat megtaláljátok a bejegyzésben.
Forgatások a Nordixban
2022.01.02
A Nordix Fotóstúdió nem csak fotózásokra használható kiválóan, amit mi sem bizonyít jobban, mint azok a márkák, akik bennünket választottak 2021-ben a reklámfilm vagy klip forgatásukhoz. A bejegyzésben bemutatjuk ezeket a reklámfilmeket.
Megújul a Rustic - 2022 január
2021.12.29
Nem is hinnétek, milyen régóta várjuk, hogy megosszuk Veletek a hírt: A Rustic termünk megújul 2022. januárban. Már kicsivel a megnyitásunk után elkezdtünk gondolkodni azon, hogy még mit lehetne kihozni a termekből, a Rustic pedig 120 négyzetméternyi teret ad nekünk ehhez. 🙏✨ A legnagyobb termünk naturális dekorációját nagyon megszerettétek a nyitás óta, de eltelt több, mint két év és a kisebb változtatások után megérett egy nagyobb design váltásra. Január 17-én nyitjuk meg a vadiúj Rusticot.🎉
Nordix Karácsony - 2021
2021.09.29
Elkészült a karácsonyi dekoráció a Nordixban, amelyet már használhattok is a fotózásokhoz. 🎄 A fotóstúdió idén is három teremmel, a stúdiónkra jellemző naturális, letisztult hangulatú dekorációval várja a karácsonyi fotózásokra a vendégeket. Képeket a termekről és a foglalással kapcsolatos információkat megtaláljátok a bejegyzésben.
Designerek a Nordix-ban
2021.04.26
A stúdióban több magyar divat, ékszer és design márka megfordult már, és mi mindig kíváncsiak vagyunk egy-egy tervező különleges történetére a márka mögött. Nagyon boldogok vagyunk, ha minket választanak termékeik fotózásához: most 3 olyan tervezőt mutatunk be Nektek, akiknek munkái és életérzése közel áll hozzánk, ezért szeretnénk, ha Ti is megismerhetnétek őket egy kicsit közelebbről. Így használják ők a stúdiót!
Termékfotózás – Fantasztikus kisvállalkozók a Stúdióban (2.rész)
2021.03.20
Ismét szeretnénk 3 vállalkozót bemutatni Nektek, akik a Nordix Stúdió termeit választották termékfotózás helyszínéül és nagyon belopták magukat a szívünkbe. Minden vállalkozás mögött van egy érdekes és inspiráló történet, melyeket szeretnénk Veletek megosztani. Ismerjétek meg Ti is közelebbről ezt a három csodás márkát!
Termékfotózás – Fantasztikus kisvállalkozók a Lostban
2021.01.15
A stúdióban sokszor van lehetőségünk beszélgetni Veletek, amikor a különböző témájú fotózásokra érkeztek, legyen az portré, családi fotózás, vagy termékfotózás. Az indulás óta több kis magyar vállalkozás látogatott el hozzánk, így mi már hallhattuk, hogy mennyire különleges történetek vannak egy-egy vállalkozás mögött. Hatalmas örömöt okoz és büszkeséggel tölt el bennünket az a tudat, hogy egyre több magyar kisvállalkozó választ minket a termékeik és szolgáltatásaik bemutatásához, befotózásához.
Így született a Nordix
2020.11.18
Éppen a napokban, novemberben lesz egy éve, hogy megnyitottuk a Nordix fotóstúdiót. Ennek apropóján pedig úgy éreztük ideje végre elmesélnünk a teljes történetét. Egészen attól a pillanattól, hogy megszületett az ötlet, odáig, hogy már három teremmel üzemelünk.
Megnyitott a harmadik termünk: a Lost terem!
2020.10.25
A Lost terem megnyitása számunkra egy hatalmas mérföldkő volt, amit már a nyitás óta nagyon szerettünk volna megvalósítani. Az idő és néhány külső tényező azonban közbeszólt. Most szeretnénk megosztani veletek a Lost történetét.
A covid egy fotóstúdió szemszögéből
2020.05.06
A Nordix fotóstúdiót nem is olyan régen nyitottuk meg, 2019. novemberében, hogy teret adjunk azoknak a fotózásoknak, amelyek a naturális letisztultság jegyében szerveződnek. A kezdet álomba illő volt, hiszen nagyon hamar megszerettétek a tereinket és szinte egy emberként mondtátok nekünk hogy “végre!”. Aztán jött a döbbenet.