Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Termékfotózás – Fantasztikus kisvállalkozók a Stúdióban (2.rész)
Ismét szeretnénk 3 vállalkozót bemutatni Nektek, akik a Nordix Stúdió termeit választották termékfotózás helyszínéül és nagyon belopták magukat a szívünkbe. Minden vállalkozás mögött van egy érdekes és inspiráló történet, melyeket szeretnénk Veletek megosztani. Ismerjétek meg Ti is közelebbről ezt a három csodás márkát!

Ismét szeretnénk 3 vállalkozót bemutatni Nektek, akik a Nordix Stúdió termeit választották termékfotózás helyszínéül és nagyon belopták magukat a szívünkbe. Minden vállalkozás mögött van egy érdekes és inspiráló történet, melyeket szeretnénk Veletek megosztani. Ismerjétek meg Ti is közelebbről ezt a három csodás márkát!


BUKKI Candles


BUKKI Candles® Ökogyertya műhelyének megálmodói Emese és Robi. 2018 karácsonyán született meg bennük a márka gondolata annak kapcsán, mikor a szentestére készülődve gyertyagyújtás közben megtapasztalták, hogy az addig használt gyertyáinknak milyen kellemetlen illata van. Ekkor kezdtek el utánajárni a viaszfajtáknak, és annak, hogy ezek miből készülnek, illetve honnan erednek. Mivel a háztartási gyertyák kőolajból származnak, nem szerették volna, hogy káros anyagok kerüljenek a légtérbe: így találtsnk rá a növényi viaszokra. Végül a repceviasz mellett döntöttek, mert ez európai termelésből származik. Emellett méhviaszos gyertyákat is elkezdtek készíteni, amihez az alapanyagot magyar termelőktől szerezik be.

“Tavaly kezdtem el profi fotóstúdiót keresni, ami mind stílusban, mind szellemiségben összhangban van a termékeinkkel. Számunkra fontos volt az, hogy a képeken, melyeket a közösségi médiában, illetve honlapunkon használunk “átjöjjön” az az érzés, amit mi is érzünk egy-egy ilyen gyertya készítése és használata közben. A Nordix Rooms termei és berendezése láttán tudtuk, hogy erre van szükségünk. Jóllehet a fotózásokon személyesen nem tudtunk részt venni, a végeredmény így is gyönyörű lett, melyet vásárlóink is szívesen nézegetnek és értékelnek. Amint lehetőségünk lesz rá, ismét megyünk majd a Nordix-ba fotóztatni, immár személyesen is.”


Bukki Candles | Fotó: Natural Sentiments, Norelai.pix

Instagram - Free social icons Web solution Icon of Line style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon fonts








Nalini Home


Gőrgényi Mea vagyok, a Nalini Home tulajdonosa. A márka a Nalini Jewelry párjaként született, és az itt látható otthon dekorációs- és rituális tárgyak mind kézzel készültek. Alapanyagaink a természet kincsei, főként a sárgaréz, natúr fonalak és különböző ásványok. Az egyik legfontosabb jellemzőnk a letisztultság, a külső-belső tisztaság és egyszerűség. A formavilágban az ősiségig nyúló geometrikus formák jelennek meg: mint idea, fontos számunkra a szépség és a harmóniára törekvés. Célunk, hogy a bennünk lakozó kreatív erőket felhasználva transzcendens tartalmakat formáljunk meg kezeink által.

“Amikor létrejött a stúdió, az első követők között voltam, és nem hittem a szememnek, hogy ez pont az a hely, amit már régóta keresek. Minden kis kiegészítője nagyon önazonos velem és a Nalinivel. A fotózások során meglepetten észleltem, hogy bármely szögből bármilyen kivágást fotózok, tökéletes a harmónia. A falidíszek nagyon otthon érezték magukat, mintha pont oda lennének teremtve. A beszűrődő természetes fény, a minőségi anyagok, szép felületek, a természetközeli stílus, a letisztultság és a mi tárgyaink minden alkalommal egy csodát eredményeztek. Hálás vagyok, hogy megszületett egy stúdió, ahol igényes vizuális tartalmakat tudok készíteni a Nalini számára.”

Nalini Home

Instagram - Free social icons  Web solution Icon of Line style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon fonts









Naturally Cute


Mikes Anna vagyok, a Naturally Cute brand megalkotója. Eredetileg látványtervezőként dolgoztam színházakban, de jött a vírushelyzet, így amikor leállt a munka, megfogalmazódott bennem, hogy a sok felhalmozodd textillel kezdenem kellene valamit. Mindig is nagyon szerettem varrni, így sorra jöttek az ötletek, és közben a márka is körvonalazódott a szemeim előtt. A termékek mind kézzel készülnek: nagyon fontos számomra a környezettudatosság, így csak természetes anyagokkal dolgozom, és arra is figyelek, hogy ne maradjon felesleges anyag.


“A Boho szoba tágas tere, változatos, de letisztult berendezése és színvilága biztosított minden lehetőséget számunkra ahhoz, hogy az elképzeléseink szerint fotózhassuk be frissen készült termékeimet. Külön öröm volt, hogy a nagy ablakoknak és a szoba ideális fekvésének köszönhetően természetes fényeket használhattunk a megvilágításhoz, így a számomra oly fontos természetességből sem kellett engedni a fotózáson, s így termékeim gondosan kiválasztott színe is kivétel nélkül az eredeti pompájában köszönhetett vissza. Ilyen remek körülmények között nem is csoda, hogy örömteli hangulatban és mesés fotókkal zárhattuk a két órát, amit nálatok töltöttünk. Köszönünk mindent ezúton is!"

Everbloom Photography

Instagram - Free social icons Web solution Icon of Line style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon fonts