Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Történetek a Nordix Fotóstúdió mindennapjaiból
Márkák a Nordixban - Félegyházi Pékség
2022.11.17
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja a több, mint 20 éves múltra visszatekintő Félegyházi Pékség, amely Délkelet-Magyarország meghatározó friss pékárut termelő vállalkozása. A cég 1999-ben kezdte meg működését az akkori közel 100 éves kiskunfélegyházi villanymalom beindításával, ahol 2001-ig kizárólag malomipari termékek előállításával foglalkoztak.
Márkák a Nordixban - Mini Skandi Home
2022.11.17
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja Baranyai-Sefcsik Éva, a Mini Skandi Home webáruház ügyvezetője és tulajdonosa, akit 3 évvel ezelőtt, házuk építkezése, és a gyerekszoba projekt annyira megihletett, hogy úgy érezte, jó lenne itthon egy lakberendezési webáruház kicsikre tervezve. A skandináv stílus mindig nagy kedvence volt, így nem volt kérdés, hogy ezt a letisztult stílust szeretné képviselni a kiegészítők esetében. Így jött a Miniskandi Home ötlete. Most az ő történetét ismerheted meg. Gyere, tarts velünk!
Márkák a Nordixban- Góg Anikó triatlon, olimpikon, fitnesz edző
2022.10.23
Bemutatkozó sorozatunk következő tagja Góg Anikó, aki 20 éves edzői karrierrel a háta mögött 2 éve, a Covid világjárványnak köszönhetően teljesen átformálta a mindennapjait, és ezzel együtt az életét is. Azóta online tart edzéseket, aminek köszönhetően folyamatosan növekszik a követőtábora. Most az ő történetét ismerheted meg. Tarts velünk!
Márkák a Nordixban - Hámori Zsófi marketinges, szövegíró
2022.10.07
Bemutatkozó sorozatunk első tagja Hámori Zsófi, aki több mint 8 éve dolgozik marketingesként. Tavaly úgy döntött, hogy ott hagyja főállását, és belevág a szabadúszásba. Egy idő után úgy érezte, hogy a telefonnal készített fotók a weboldalán nem elég profik. A Nordixban szerette volna elkészítettetni az új fotóit, így felkeresett egy profi fotóst, aki segített neki megvalósítani az elképzeléseit. A következőkben többet is megtudhadsz Zsófi vállalkozásáról, és a fotók történetéről. Tarts velünk!
Márkák a Nordixban - Jelentkezz Te is
2022.09.01
Vállalkozóként mi is pontosan tudjuk, hogy a mostani reklámzajban nem egyszerű érvényesülni az online platformokon. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy valamilyen formában támogassuk egymást, a hazai kisvállalkozásokat. Korábban már volt hasonló kezdeményezésünk, amit nagyon szerettetek, így szeretnénk ezt a vonalat továbbvinni, és minden olyan márkának lehetőséget biztosítani, aki korábban a Nordix stúdióban készítette el a brandjéhez kapcsolódó képi vagy videós anyagait, hogy bemutathassa vállalkozását weboldalunkon keresztül is.
Nordix Karácsony - 2022
2022.08.18
Minden évben októberben átöltöztetjük a stúdiót és egy csodás karácsonyi hangulattal varázsoljuk ünnepiessé a termeket. A fotóstúdió három teremmel, a stúdiónkra jellemző naturális, letisztult hangulatú dekorációval várja majd idén is a vendégeket. A foglalással kapcsolatos információkat megtaláljátok a bejegyzésben.
Forgatások a Nordixban
2022.01.02
A Nordix Fotóstúdió nem csak fotózásokra használható kiválóan, amit mi sem bizonyít jobban, mint azok a márkák, akik bennünket választottak 2021-ben a reklámfilm vagy klip forgatásukhoz. A bejegyzésben bemutatjuk ezeket a reklámfilmeket.
Megújul a Rustic - 2022 január
2021.12.29
Nem is hinnétek, milyen régóta várjuk, hogy megosszuk Veletek a hírt: A Rustic termünk megújul 2022. januárban. Már kicsivel a megnyitásunk után elkezdtünk gondolkodni azon, hogy még mit lehetne kihozni a termekből, a Rustic pedig 120 négyzetméternyi teret ad nekünk ehhez. 🙏✨ A legnagyobb termünk naturális dekorációját nagyon megszerettétek a nyitás óta, de eltelt több, mint két év és a kisebb változtatások után megérett egy nagyobb design váltásra. Január 17-én nyitjuk meg a vadiúj Rusticot.🎉
Nordix Karácsony - 2021
2021.09.29
Elkészült a karácsonyi dekoráció a Nordixban, amelyet már használhattok is a fotózásokhoz. 🎄 A fotóstúdió idén is három teremmel, a stúdiónkra jellemző naturális, letisztult hangulatú dekorációval várja a karácsonyi fotózásokra a vendégeket. Képeket a termekről és a foglalással kapcsolatos információkat megtaláljátok a bejegyzésben.
Designerek a Nordix-ban
2021.04.26
A stúdióban több magyar divat, ékszer és design márka megfordult már, és mi mindig kíváncsiak vagyunk egy-egy tervező különleges történetére a márka mögött. Nagyon boldogok vagyunk, ha minket választanak termékeik fotózásához: most 3 olyan tervezőt mutatunk be Nektek, akiknek munkái és életérzése közel áll hozzánk, ezért szeretnénk, ha Ti is megismerhetnétek őket egy kicsit közelebbről. Így használják ők a stúdiót!
Termékfotózás – Fantasztikus kisvállalkozók a Stúdióban (2.rész)
2021.03.20
Ismét szeretnénk 3 vállalkozót bemutatni Nektek, akik a Nordix Stúdió termeit választották termékfotózás helyszínéül és nagyon belopták magukat a szívünkbe. Minden vállalkozás mögött van egy érdekes és inspiráló történet, melyeket szeretnénk Veletek megosztani. Ismerjétek meg Ti is közelebbről ezt a három csodás márkát!
Termékfotózás – Fantasztikus kisvállalkozók a Lostban
2021.01.15
A stúdióban sokszor van lehetőségünk beszélgetni Veletek, amikor a különböző témájú fotózásokra érkeztek, legyen az portré, családi fotózás, vagy termékfotózás. Az indulás óta több kis magyar vállalkozás látogatott el hozzánk, így mi már hallhattuk, hogy mennyire különleges történetek vannak egy-egy vállalkozás mögött. Hatalmas örömöt okoz és büszkeséggel tölt el bennünket az a tudat, hogy egyre több magyar kisvállalkozó választ minket a termékeik és szolgáltatásaik bemutatásához, befotózásához.
Így született a Nordix
2020.11.18
Éppen a napokban, novemberben lesz egy éve, hogy megnyitottuk a Nordix fotóstúdiót. Ennek apropóján pedig úgy éreztük ideje végre elmesélnünk a teljes történetét. Egészen attól a pillanattól, hogy megszületett az ötlet, odáig, hogy már három teremmel üzemelünk.
Megnyitott a harmadik termünk: a Lost terem!
2020.10.25
A Lost terem megnyitása számunkra egy hatalmas mérföldkő volt, amit már a nyitás óta nagyon szerettünk volna megvalósítani. Az idő és néhány külső tényező azonban közbeszólt. Most szeretnénk megosztani veletek a Lost történetét.
A covid egy fotóstúdió szemszögéből
2020.05.06
A Nordix fotóstúdiót nem is olyan régen nyitottuk meg, 2019. novemberében, hogy teret adjunk azoknak a fotózásoknak, amelyek a naturális letisztultság jegyében szerveződnek. A kezdet álomba illő volt, hiszen nagyon hamar megszerettétek a tereinket és szinte egy emberként mondtátok nekünk hogy “végre!”. Aztán jött a döbbenet.