Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Történetek a Nordix Fotóstúdió mindennapjaiból
Nordix Karácsony - 2021
2021.09.29
Elkészült a karácsonyi dekoráció a Nordixban, amelyet már használhattok is a fotózásokhoz. 🎄 A fotóstúdió idén is három teremmel, a stúdiónkra jellemző naturális, letisztult hangulatú dekorációval várja a karácsonyi fotózásokra a vendégeket. Képeket a termekről és a foglalással kapcsolatos információkat megtaláljátok a bejegyzésben.
Designerek a Nordix-ban
2021.04.26
A stúdióban több magyar divat, ékszer és design márka megfordult már, és mi mindig kíváncsiak vagyunk egy-egy tervező különleges történetére a márka mögött. Nagyon boldogok vagyunk, ha minket választanak termékeik fotózásához: most 3 olyan tervezőt mutatunk be Nektek, akiknek munkái és életérzése közel áll hozzánk, ezért szeretnénk, ha Ti is megismerhetnétek őket egy kicsit közelebbről. Így használják ők a stúdiót!
Termékfotózás – Fantasztikus kisvállalkozók a Stúdióban (2.rész)
2021.03.20
Ismét szeretnénk 3 vállalkozót bemutatni Nektek, akik a Nordix Stúdió termeit választották termékfotózás helyszínéül és nagyon belopták magukat a szívünkbe. Minden vállalkozás mögött van egy érdekes és inspiráló történet, melyeket szeretnénk Veletek megosztani. Ismerjétek meg Ti is közelebbről ezt a három csodás márkát!
Termékfotózás – Fantasztikus kisvállalkozók a Lostban
2021.01.15
A stúdióban sokszor van lehetőségünk beszélgetni Veletek, amikor a különböző témájú fotózásokra érkeztek, legyen az portré, családi fotózás, vagy termékfotózás. Az indulás óta több kis magyar vállalkozás látogatott el hozzánk, így mi már hallhattuk, hogy mennyire különleges történetek vannak egy-egy vállalkozás mögött. Hatalmas örömöt okoz és büszkeséggel tölt el bennünket az a tudat, hogy egyre több magyar kisvállalkozó választ minket a termékeik és szolgáltatásaik bemutatásához, befotózásához.
Így született a Nordix
2020.11.18
Éppen a napokban, novemberben lesz egy éve, hogy megnyitottuk a Nordix fotóstúdiót. Ennek apropóján pedig úgy éreztük ideje végre elmesélnünk a teljes történetét. Egészen attól a pillanattól, hogy megszületett az ötlet, odáig, hogy már három teremmel üzemelünk.
Gyermek fotózás a stúdióban – gyereksarok a Myminiversum jóvoltából
2020.10.29
A gyerkőcök sokszor nem tudják, mi történik, nem tudják, hogyan is kellene viselkedni egy fotózás során. Éppen ezért, a karácsonyi dekorációnk kialakítása során szerettünk volna kedveskedni az apróságoknak is némi újdonsággal. Ebben pedig nagy segítségünkre volt a Myminiversum. Lássuk, mi és hogyan változott az ünnepi dekoráció során!
Megnyitott a harmadik termünk: a Lost terem!
2020.10.25
A Lost terem megnyitása számunkra egy hatalmas mérföldkő volt, amit már a nyitás óta nagyon szerettünk volna megvalósítani. Az idő és néhány külső tényező azonban közbeszólt. Most szeretnénk megosztani veletek a Lost történetét.
Őszi dekoráció a fotóstúdióban
2020.09.06
Mi már felkészültünk az évszakváltásra! És te? Már javában elérhető nálunk az őszi dekoráció, ami egyszerre családias és meghittséget sugárzó, ugyanakkor a legújabb trendeknek megfelelően került kialakításra. Így a pezsgő nyári hónapok után a dekorációban is visszatértünk az őszi, kuckózós hangulathoz. Arra törekszünk, hogy folyamatosan az aktuális divatnak megfelelő, ugyanakkor természetközeli és naturális vonalat képviseljünk.
A covid egy fotóstúdió szemszögéből
2020.05.06
A Nordix fotóstúdiót nem is olyan régen nyitottuk meg, 2019. novemberében, hogy teret adjunk azoknak a fotózásoknak, amelyek a naturális letisztultság jegyében szerveződnek. A kezdet álomba illő volt, hiszen nagyon hamar megszerettétek a tereinket és szinte egy emberként mondtátok nekünk hogy “végre!”. Aztán jött a döbbenet.
Számok a döntéseink hátterében
2020.05.06
A korábbi bejegyzésünkben említettük, hogy most, az újranyitás után a figyelmességre és a lassabb működésre szeretnénk helyezni a hangsúlyt, hiszen ahogy számotokra, számunkra is a biztonság az első ezekben a napokban. Szabival rengeteget beszélgettünk arról, hogy milyen veszélyek leselkednek ránk, vagy a fotós közösségre ebben a faramuci helyzetben. És persze rengeteget tanakodtunk erről a stúdió kapcsán, most pedig megmutatjuk, milyen tények győztek meg minket arról, hogy megnyissunk.