Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Nordix fotó válogatás - boltívek
A Nordix Rustic termének egyik jellegzetes formája a boltív, amely a mediterrán építészet egy igazán klasszikus eleme. Az építészetben először Mezopotámiában jelent meg, de az ókori görög és római építészetet is meghatározta ez a forma és a mai napig rendszeresen visszatérő építészeti elem.

Amikor a tavaly januári Rustic átalakításkor elkészült az első boltív, különös izgatottság fogott el bennünket, hiszen alig tudtuk kivárni az első itt készült képeket. A boltívek helyének tervezésekor két szempontot vettünk figyelembe: legyen egy különálló, a letisztult és minimalista fotókhoz is használható boltíves spot és ezen túl az ívek adjanak egy karakteres egyet a Rustic teljes térszerkezetében. Mivel előszeretettel használjátok a fotókhoz ezt a lehetőséget, készítettünk egy válogatást belőle, ami igen inspiráló és megmutatja, hogy ezt a letisztult elemet is mennyire kreatívan használjátok.

Fotós ajánlás

Szeretnél Te is hasonló képeket magadról a Nordixban, de nincs még fotósod? Ebben is tudunk segíteni. Vedd fel a 40+ ajánlott fotósaink egyikével a kapcsolatot és gyertek a Nordix-ba fotózni.