Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK

Kapcsolat

Budapest, Berni utca 1.
info@nordix-rooms.hu
+36 30 256 4354
ITT TALÁLOD A FOTÓSTÚDIÓT
Címünk: 1045 Budapest, Berni utca 1. (2. emelet)


A Fotóstúdió a volt Újpesti Gyapjúszövőgyár telephelyén található, érkezéskor a portaszolgálat segít a telephelyen való eligazodásban. A stúdió az épület 2. emeletén található.


Tömegközlekedéssel érkezőknek: Újpest Központ metrómegállótól 14-es villamos vonalán két megálló a Lehet tér irányába (Angyalföld kocsiszín megálló) Onnan pár perc sétával elérhető.


Autóval érkezőknek: Parkolni a szabad helyek függvényében az ipari telepen belül, a kert részen (a portán segítenek), vagy kívül, az utcán kijelölt helyeken lehetséges (a parkolás ingyenes). Kérlek vegyétek figyelembe, hogy az utcáról a stúdió 2-3 perces sétával érhető el.

A TELEPHELYEN BELÜL

Sikeresen megérkeztél a Berni utca 1 szám alá? Szuper, a portán gyere be, a portás Hölgyet vagy Urat nyugodtan kérdezd a fotóstúdióval kapcsolatban, készségesen segítenek.


Amennyiben autóval érkeztél még az ipari telep bejárata előtt, az utcán találsz parkolóhelyet. Kérlek itt parkolj.


A portától egyenesen kell menni egy sárga épületig, majd jobbra fordulni, innen pedig sétálj az épületek közötti úton a képen jelzett pontig.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?
Kérdésed van a foglalással kapcsolatban?
Írd meg és hamarosan megválaszoljuk.
Név
E-mail cím
Tárgy
Üzenet