Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Márkák a Nordixban - Jelentkezz Te is
Vállalkozóként mi is pontosan tudjuk, hogy a mostani reklámzajban nem egyszerű érvényesülni az online platformokon. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy valamilyen formában támogassuk egymást, a hazai kisvállalkozásokat. Korábban már volt hasonló kezdeményezésünk, amit nagyon szerettetek, így szeretnénk ezt a vonalat továbbvinni, és minden olyan márkának lehetőséget biztosítani, aki korábban a Nordix stúdióban készítette el a brandjéhez kapcsolódó képi vagy videós anyagait, hogy bemutathassa vállalkozását weboldalunkon keresztül is.


Ha Te is ezen vállalkozók táborát erősíted, akkor mindenképp maradj velünk, és olvass tovább erről a szuper lehetőségről!


Növeld népszerűségedet!

A Nordix fotóstudiót nem csak magánszemélyek, hanem cégek és influencerek is szívesen igénybe veszik, akár a kreatív anyagok befotózásáról, akár egy branding fotózásról van szó. Büszkék vagyunk arra, hogy a legnevesebb hazai márkák kampányaiban is helyet foglalhatunk kisvállalkozásként, és támogathatjuk őket egyedileg kialakított termeinkkel.


Az évek során nem csak értékes kapcsolatokkal, (és barátságokkal) lettünk gazdagabbak, de kijelenthetjük, hogy studiónk jelenleg Magyarország vezető fotóstúdiói között szerepel.


A Nordix mára egy kis közösséggé alakult át. Mindig is az volt a célunk, hogy a stúdiónk összehozza az embereket egymással, és azonosuljanak azzal az emberközeli szemlélettel, amit mi is képviselünk. Mindehhez pedig Te is hozzájárultál, így szeretnénk a bizalmadat meghálálni és felkínálni a lehetőséget, hogy Te is bemutathasd weboldalunkon keresztül a vállalkozásodat, és csatlakozhass kis közösségünkhöz!



Miért jó, ha csatlakozol?


Leginkább márkaépítés szempontjából, hiszen a kezdeményezésen keresztül lehetőséged nyílik bemutatni a termékedet, vagy a szolgáltatásodat a Nordix közösségének, ezáltal egy értékes kis csapat tagjává válhatsz, és új ügyfeleket érhetsz el!


Milyen előnyökkel jár a közös együttműködés?

  • A sokszínűség garantált

Stúdiónkban rengeteg féle, fajta projekt miatt megfordultak már. Akár világmárkák kampányainak termék fotóiról, akár nagyobb influencerek brand fotóiról legyen szó- nálunk értékes, és sokszínű kapcsolatokkal bővítheted portfóliódat!


  • Bemutatkozás díjmentesen

Oldalunkon, egy cikken keresztül teljesen díjmentesen mutathatod be termékedet/szolgáltatásodat. Mi csak annyit kérünk, hogy küldj pár fontos információt a vállalkozásodról, illetve küldd el azokat a fotókat, amelyek valamelyik termünkben készültek! A többit pedig csak bízd profi szövegírónkra!


  • Online jelenlét növelése

A vállalkozásodról szóló cikket bemutatjuk meglévő közönségünknek a weboldalunkon, és a közösségi platformjainkon, így olyan együttműködésekre is szert tehetsz, amelyekre korábban lehet, hogy nem is gondoltál!


Hogyan tudsz részt venni a kezdeményezésben?

Ha Te is szeretnél részt venni a kezdeményezésben, nincs más dolgod csak leadni a jelentkezésedet az kozosseg@nordix-rooms.hu email címen. Az e-mailben pár sorban mutasd be a terméked vagy szolgáltatásod és csatolj 1-2 Nordixban készült képet.


A beérkező jelentkezéseket időszakosan összesítjük, és azt követően pedig felvesszük a jelentkezőkkel a kapcsolatot, hogy átbeszéljük a legfontosabb részleteket!


A kiválasztott jelentkezőkkel készítünk egy interjút, amelyről egy blogbejegyzés készül, és a social media felületeinken keresztül is bemutatjuk márkádat a Nordix közösségének.


Készen állsz? Reméljük, hogy hamarosan megsimerhetünk Téged is! :)