Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Megújul a Rustic - 2022 január
Nem is hinnétek, milyen régóta várjuk, hogy megosszuk Veletek a hírt: A Rustic termünk megújul 2022. januárban. Már kicsivel a megnyitásunk után elkezdtünk gondolkodni azon, hogy még mit lehetne kihozni a termekből, a Rustic pedig 120 négyzetméternyi teret ad nekünk ehhez. 🙏✨ A legnagyobb termünk naturális dekorációját nagyon megszerettétek a nyitás óta, de eltelt több, mint két év és a kisebb változtatások után megérett egy nagyobb design váltásra. Január 17-én nyitjuk meg a vadiúj Rusticot.🎉


Na jó, de milyen lesz?

Rusztikus! Nem fogunk eltérni attól az alapvető stílusirányzattól, aminek a szellemében az egész stúdiót építjük a nyitás óta. Ezen belül viszont rengeteg lehetőség van még, és ahogyan a trendek változnak, úgy szeretnénk mi is megújulni, sőt, egy picit a trendek elé is szeretnénk menni. A jelenlegi tér szerkezete egy picit átalakul, kényelmesebb lesz használni és a bútorok is lecserélődnek, ezáltal rengeteg új lehetőséget fog adni a tér.


Csapat


Nem volt kérdés, hogy profi, szakértői segítséggel fogjuk átalakítani, és egy sorsszerű egymásra találás el is hozta ezt nekünk: a @saltdesignhungary Inez és Tündi személyében. A tervezés kezdete óta elképesztő inspiráló munka folyik közöttünk, és most kezdődik majd a legizgalmasabb rész, a megvalósítás.


Salt Design


Először akkor találkoztunk a Salt Designnal, amikor fotózni jöttek hozzánk egy saját projektet. Bútorokat is hoztak, és tisztán emlékszem arra, amikor ezt telefonon egyeztettük és már akkor megfordult a fejemben, hogy azta, milyen gördülékeny a kommunikáció. Rögtön el is kezdtem kutatni utánuk, és hamar szerelembe estem az enteriőrökkel is, amiket alkotnak. Ekkor már rég tudtam, hogy belsőépítészeti segítségre lesz szükségünk a Rustic átalakítása során, úgyhogy hamar el is kezdtünk beszélgetni arról, hogyan is valósítható meg egy ilyen speciális projekt.

Inez a @saltdesignhungary designere, az enteriőrök megálmodója, Tünde pedig a project manager, a megvalósítás szigorú felügyelője. Mindketten lelkei és motorjai a vállalkozásuknak, új szemmel néznek minden átalakításra.🙌 A tervezésen felül pedig a kivitelezést is irányítják és felügyelik.

Pont erre volt szükségünk, és ahogy elkezdtük a közös munkát, egy nagyon inspiráló, közös gondolkodás és egymás gondolataira építkezés után megszülettek az új Rustic tervei. Őszintén, egy időben másra sem tudtam gondolni, csak hogy majd, ha egyszer otthon is átalakítunk, tuti, hogy őket fogjuk felkérni.

Ha egy picit tanulmányozzátok a munkásságukat, hamar észre fogjátok venni, hogy mennyire fontos szerepet kap a terveikben az élhető, otthonos enteriőrök kialakítása. Mindeközben pedig leveszik a terhet a megbízók válláról, hogy az álomotthon-élmény teljes legyen, mentes a kivitelezés nehézségeitől és fáradalmaitól.

Mi imádjuk ahogyan valóban megfűszerezik azokat a kis garzonokat vagy akár óriási családi házakat, amiket átalakítanak.




KIKO Stúdió


A következő szereplőnk a @kikointeriorshop

Amikor először találkoztunk Miseta Ildikóval, a Kiko Studio tulajdonosával, borzasztó boldogok voltunk, hiszen a Salt Design segítségével segítségével egy olyan szuper partnert találtunk az átalakításban, amilyenről tényleg csak álmodni lehet.


Engedjétek meg, hogy közzétegyük rövid bemutatkozójukat:

"A Kiko Studio 2020-ban alakult pécsi kisvállalkozás, ahol lakberendezői szemmel és háttérrel kerülnek válogatásra a termékek. Elsősorban spanyol, görög kisbútorokat, dekorációkat forgalmazunk webshopunkon, de kínálatunkban világítótestek, tapéták, függönyök, nagyobb bútorok is megtalálhatóak - melyekkel nagyobb lakberendezési illetve home staging projekteket is ki tudunk szolgálni. Nagyszerű partneri együttműködékkel nagyszerű embereket és lehetőségeket ismerünk meg: így kerültünk a Salt Design partnereiként kapcsolatba a Nordix Fotóstúdióval, melynek hangulata abszolút közel áll stílusunkhoz, ízlésvilágunkhoz!"

A bútorok, kiegészítők nagy része a @kikointeriorshop ból érkezik majd, így az örök kérdésre, hogy honnan szereztük be a bútort, kaspót stb, már most meg tudjuk adni a választ. Ezután ha megtetszik valami, a jövőben Ti is könnyen beszerezhetitek.