Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Nordix Inspirációk - Rustic terem
"Ide beköltöznék" - hangzik el rendszeresen, ha valaki belép a Nordix Fotóstúdió Rustic termébe. Különleges fényeivel és a mediterrán-rusztikus berendezési stílusával valóban magával ragadó élményt nyújt a terem. A 100 négyzetméteres alapterület pedig szinte kimeríthetetlen lehetőséget kínál a különböző tematikájú fotózásoknak, legyen az akár családi-, kismama- vagy éppen egy branding fotózás.

Hogy ne csak a fantáziádra kelljen hagyatkoznod a teremmel kapcsolatban, összegyűjtöttünk néhány inspiráló fotósorozatot, ami a Rustic teremben készült. Nézd végig a különböző témakörök szerint őket ezen az oldalon és ha szeretnél hasonló fotókat magadról vagy családodról, foglalj időpontot hozzánk!

Kismama fotózások

Kismama fotózásokhoz kifejezetten ajánljuk ezt a termet, mert elkészíthetőek benne lifestyle stílusú képek, otthonias hangulatban, és letisztult minimalista képek is, például a bárszék, és a homogén felületek segítségével. A berendezés hangulata garantálja, hogy a fotók igazán időtállóak legyenek, megőrizve a pillanat meghittségét és természetességét. Valamint, ami a legfontosabb, a berendezés nem túlzó, ezért nem veszi el a hangsúlyt a kismamáról.

Kreatív- és business portré fotózások

Ha kisvállalkozó vagy és már felismerted, hogy mennyire fontos a személyes énmárka építés, akkor ezt a termet imádni fogod! A berendezés kialakítása segíti azt, hogy a saját márkád egyedi elemeit is bele tudd vinni a kreatív fotózásba, rengeteg lehetőséget nyújt a 100 négyzetméternyi letisztult tér. Csapatképekre, vagy termékfotózáshoz is bátran ajánljuk, ebben a teremben szinte minden alkalommal annyira beindulnak a kreatív energiák, hogy inkább az idő szokott kevesebb lenni, mint az ötletek mennyisége.

Családi fotózás

Ha pedig egy születésnap, fontos családi esemény megörökítéséről van szó, a 100 négyzetméteres terület ugyancsak óriási segítségetekre lesz, hiszen a gyerekek önfeledten szaladgálhatnak, így örömteli és felszabadult lifestyle családi fotók, vagy nagy csoportképek is készülhetnek a teremben.

Nincs még fotósod?


Ne aggódj, ebben is szívesen segítünk! A fotós ajánló oldalunkon 30-nál is több, a Nordixban kifejezetten jártas fotóssal veheted fel a kapcsolatot.

Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés