Barion Pixel
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Forgatások a Nordixban
A Nordix Fotóstúdió nem csak fotózásokra használható kiválóan, amit mi sem bizonyít jobban, mint azok a márkák, akik bennünket választottak 2021-ben a reklámfilm vagy klip forgatásukhoz. A bejegyzésben bemutatjuk ezeket a reklámfilmeket.

A fotóstúdió 300 négyzetméteres területén 3 külön terem használható reklám-, image filmek, vagy videó klippek forgatására. Mindegyik teremre a letisztult, naturális lakásszerű enteriőr a jellemző, ami otthonos hangulatot biztosít a forgatásokhoz.. A termek berendezett állapotban, az ott megtalálható bútorokkal és kiegészítők együtt használhatók, de a forgatások idejére a forgató csapat saját bútorokat és kiegészítőket is elhelyezhet.


Rustic

A stúdió legnagyobb terme a RUSTIC, amely több, mint 100 négyzetméteres teret biztosít a forgatásokhoz. A terem nappaliként funkcionál, nagy étkező asztallal és kanapéval. A teret nagyobb forgatásokra, videóklipek készítésére ajánljuk.


További képek és információk a teremről

Lost

A Lost terem egyediségét a teremben kialakított konyha és mozgatható munkapult biztosítja, így ideális termékbemutató image filmek készítésére, konyhai jelenetek forgatására.


További képek és információk a teremről


Forgatások a Nordixban


Auchan

Az Auchan a Tupperware készletének bemutatásakor használta a Lost termünket, ahol a konyhai készülődést bemutató képsorok készültek el.Ooops!

Az Ooops! a stúdiónkban mutatta be, mennyi mindenre használhatók a termékei, nappalis jelenetet a Rustic, konyhai jelenetet pedig a Lost termünkben forgattak.Allianz

Az Allianz egy lakásbiztosítás image videót készített a Rustic termünkbenBRFK

A BRFK egy hangulatos karácsonyi videó forgatásakor járt a Lost termünkben, ahol egy meghitt családi jelenetet forgattakBár Turné x Honeybeast

A Bár Turné egy karácsonyi klipet forgatott a Honeybest zenekarral a Rustic termünkben
Időpontfoglalás és kapcsolatfelvétel


A termek szabad időpontjait megtekinteni és időpontot foglalni az online foglaló rendszerünkben tudod megtenni, egyedi igény esetén pedig keress bennünket az info@nordix-rooms.hu e-mail címen, kérdéseire készséggel válaszolunk.