Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Nordix Karácsony - 2022
Minden évben októberben átöltöztetjük a stúdiót és egy csodás karácsonyi hangulattal varázsoljuk ünnepiessé a termeket. A fotóstúdió három teremmel, a stúdiónkra jellemző naturális, letisztult hangulatú dekorációval várja majd idén is a vendégeket. A foglalással kapcsolatos információkat megtaláljátok a bejegyzésben.

Karácsonyi dekoráció


A 2022-es karácsonyi dekorációra is a stílusunknak megfelelően a természetesség a jellemző, a három termünk dekorációja különböző, de hangulatában a Nordix Fotóstúdió közös jegyeit magában hordozó meleg, otthonos, skandináv stílusú karácsonyi hangulatban várja a vendégeit.

A karácsonyi dekoráció 2022. október 19-től már elérhető, mindhárom teremben!  


❄️ Dekoráció részletesen


Rustic terem: Fehér, naturális dekoráció, rengeteg opcióval. A Rustic idén otthonos, barátságos hangulatban, sok díszítőfénnyel, dúsan díszített karácsonyfákkal várja vendégeit. Idén a fehér szín fog dominálni a teremben és a díszítőfények. Igazán ünnepies, barátságos, mégis esztétikus módon modern lesz ez a terem.


További képek a teremről: https://nordix-rooms.hu/rustic-terem




Lost terem: Skandináv, játékos stílusú, pasztell színekkel díszített lesz ez a terem. A minimális zöld növények mellett papírdíszekkel és fekete-fehér kiegészítőkkel, sok fénnyel lesz díszítve, a konyha pedig egy karácsonyi vacsorára való készülődést fog idézni. Egy karácsonyfa lesz, ami dúsan lesz díszítve, sok fénnyel.


További képek a teremről: https://nordix-rooms.hu/lost-terem



Boho terem: Naturális dekor, mély színekkel. Karakteres, mély színeket használunk ebben a teremben, ami otthonos hangulatot fog teremteni. Idén is rendkívül részletgazdag lesz ez a terem. Ünnepies fények és művészi hangulat, ugyanakkor játékos kiegészítők is lesznek a Bohoban.


További képek a teremről: https://nordix-rooms.hu/boho-terem



❄️ Online fizetés

Ahogyan tavaly is, most is előre fizetéssel lehet hozzánk időpontot foglalni. Ne feledd, hogy az időben lemondott időpontokat minden esetben visszatérítjük. 


❄️ Árváltozás

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy október 1-től áraink az alábbiak szerint változnak a fotózások esetén:

Rustic - 10 000 Ft / óra

Boho és Lost - 9 000 Ft / óra 

❄️ Karácsonymentes fotózások

A stúdiót október 17-18-án dekoráljuk, így ha teljesen karácsonymentes környezetet szeretnél használni, akkor érdemes ezt megelőző időpontot foglalni.


Várunk szeretettel:

A Nordix csapata.