Barion Pixel
Kos√°r

A kos√°r m√©g √ľres
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonsz√°m
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelsz√≥ megerŇĎs√≠t√©s *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email c√≠medet, amivel regisztr√°lt√°l! K√ľld√ľnk neked a jelsz√≥ megv√°ltoztat√°s√°hoz egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelsz√≥ megerŇĎs√≠t√©s
Nordix Kar√°csony - 2022
Minden √©vben okt√≥berben √°t√∂lt√∂ztetj√ľk a st√ļdi√≥t √©s egy csod√°s kar√°csonyi hangulattal var√°zsoljuk √ľnnepiess√© a termeket. A fot√≥st√ļdi√≥ h√°rom teremmel, a st√ļdi√≥nkra jellemzŇĎ natur√°lis, letisztult hangulat√ļ dekor√°ci√≥val v√°rja majd id√©n is a vend√©geket. A foglal√°ssal kapcsolatos inform√°ci√≥kat megtal√°lj√°tok a bejegyz√©sben.

Karácsonyi dekoráció


A 2022-es kar√°csonyi dekor√°ci√≥ra is a st√≠lusunknak megfelelŇĎen a term√©szetess√©g a jellemzŇĎ, a h√°rom term√ľnk dekor√°ci√≥ja k√ľl√∂nb√∂zŇĎ, de hangulat√°ban a Nordix Fot√≥st√ļdi√≥ k√∂z√∂s jegyeit mag√°ban hordoz√≥ meleg, otthonos, skandin√°v st√≠lus√ļ kar√°csonyi hangulatban v√°rja a vend√©geit.

A kar√°csonyi dekor√°ci√≥ 2022. okt√≥ber 19-tŇĎl m√°r el√©rhetŇĎ, mindh√°rom teremben!  


‚ĚĄÔłŹ Dekor√°ci√≥ r√©szletesen


Rustic terem: Feh√©r, natur√°lis dekor√°ci√≥, rengeteg opci√≥val. A Rustic id√©n otthonos, bar√°ts√°gos hangulatban, sok d√≠sz√≠tŇĎf√©nnyel, d√ļsan d√≠sz√≠tett kar√°csonyf√°kkal v√°rja vend√©geit. Id√©n a feh√©r sz√≠n fog domin√°lni a teremben √©s a d√≠sz√≠tŇĎf√©nyek. Igaz√°n √ľnnepies, bar√°ts√°gos, m√©gis eszt√©tikus m√≥don modern lesz ez a terem.


Tov√°bbi k√©pek a teremrŇĎl: https://nordix-rooms.hu/rustic-terem


ÔĽŅ

Lost terem: Skandin√°v, j√°t√©kos st√≠lus√ļ, pasztell sz√≠nekkel d√≠sz√≠tett lesz ez a terem. A minim√°lis z√∂ld n√∂v√©nyek mellett pap√≠rd√≠szekkel √©s fekete-feh√©r kieg√©sz√≠tŇĎkkel, sok f√©nnyel lesz d√≠sz√≠tve, a konyha pedig egy kar√°csonyi vacsor√°ra val√≥ k√©sz√ľlŇĎd√©st fog id√©zni. Egy kar√°csonyfa lesz, ami d√ļsan lesz d√≠sz√≠tve, sok f√©nnyel.


Tov√°bbi k√©pek a teremrŇĎl: https://nordix-rooms.hu/lost-teremBoho terem: Natur√°lis dekor, m√©ly sz√≠nekkel. Karakteres, m√©ly sz√≠neket haszn√°lunk ebben a teremben, ami otthonos hangulatot fog teremteni. Id√©n is rendk√≠v√ľl r√©szletgazdag lesz ez a terem. √únnepies f√©nyek √©s mŇĪv√©szi hangulat, ugyanakkor j√°t√©kos kieg√©sz√≠tŇĎk is lesznek a Bohoban.


Tov√°bbi k√©pek a teremrŇĎl: https://nordix-rooms.hu/boho-terem‚ĚĄÔłŹ Online fizet√©s

Ahogyan tavaly is, most is elŇĎre fizet√©ssel lehet hozz√°nk idŇĎpontot foglalni. Ne feledd, hogy az idŇĎben lemondott idŇĎpontokat minden esetben visszat√©r√≠tj√ľk. 


‚ĚĄÔłŹ √Ārv√°ltoz√°s

Szeretn√©nk felh√≠vni a figyelmed, hogy okt√≥ber 1-tŇĎl √°raink az al√°bbiak szerint v√°ltoznak a fot√≥z√°sok eset√©n:

Rustic - 10 000 Ft / óra

Boho √©s Lost - 9 000 Ft / √≥ra 

‚ĚĄÔłŹ Kar√°csonymentes fot√≥z√°sok

A st√ļdi√≥t okt√≥ber 17-18-√°n dekor√°ljuk, √≠gy ha teljesen kar√°csonymentes k√∂rnyezetet szeretn√©l haszn√°lni, akkor √©rdemes ezt megelŇĎzŇĎ idŇĎpontot foglalni.


V√°runk szeretettel:

A Nordix csapata.