Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Nordix Karácsony - 2021
Elkészült a karácsonyi dekoráció a Nordixban, amelyet már használhattok is a fotózásokhoz. 🎄 A fotóstúdió idén is három teremmel, a stúdiónkra jellemző naturális, letisztult hangulatú dekorációval várja a karácsonyi fotózásokra a vendégeket. Képeket a termekről és a foglalással kapcsolatos információkat megtaláljátok a bejegyzésben.


2022-es karácsonyi dekorációról részletesen: https://nordix-rooms.hu/post/nordix-karacsony-2022





Karácsonyi dekoráció


A 2021-es karácsonyi dekorációra is a stílusunknak megfelelően a természetesség a jellemző, a három termünk dekorációja különböző, de hangulatában a Nordix Fotóstúdió közös jegyeit magában hordozó meleg, otthonos, skandináv stílusú karácsonyi hangulatban várja a vendégeit.ú


A tökéletes karácsonyi fotózáshoz a dekorációt 2021-ben a Natural Wedding Decorral együtt álmodtuk és valósítottuk meg, akiknek biztosan sokan ismeritek már a nevét, hiszen Magyarország egyik legmeghatározóbb esküvői dekoros csapata az övék. Nem csak stílusban, hanem szellemiségben is lenyűgöző a munkásságuk, hiszen nagy hangsúlyt fektetnek a fenntartható dekorációra. A környezetbarát anyagok használata mellett minimalizálják a felhalmozódó szemét mennyiségét is.



Képek a termekről


Rustic


A Rustic terem karácsonyi dekorációját az erdő és a havas táj inspirálta. A 110 négyzetméteres teremben megtalálható egy nappali sarok, egy hangulatos, fényekkel körül ölelt ágyrész és egy hatalmas asztal, amit élő fenyőfák ölelnek körbe, így több karácsonyi témára is kiváló teret biztosít a terem. A teremet három hatalmas ablak tölti meg fénnyel, ami egész nap csodálatos hangulatot teremt a teremben.



További képek a fotóstúdió RUSTIC terméről.



Boho


A vadászházas hangulatú Boho termünk legjobb helyszíne a bekuckózós karácsonyi fotózásoknak. A terem egyediségét az élő fenyőkkel körbevett fotel adja, ami egy hatalmas fából készült installáció előtt helyezkedik el. Egy forró teával vagy kávéval a kézben igazán hangulatos karácsonyi képek készülhetnek itt. A nagyobb családi képekhez a térben található még egy kanapés sarok, valamint van egy ágy is, ami a bolondozós, gyerkőcös képek megkomponálásához nyújt ideális tere.



További képek a fotóstúdió BOHO terméről.



Lost


A Lost termünkben a közös karácsonyi készülődést már előre meg tudjátok örökíteni a természetes fényekkel megvilágított konyhaszigeten, ahol a közös tészta gyúrást, mézeskalács készítés folyamatát tudjátok megörökíteni. A konyha rengeteg kiegészítőt tartalmaz, amit használhattok a fotózás során. A teremben a letisztult, skandináv stílusú hangulat dominál, amit natúr díszek, zöld színek tesznek tökéletessé.




További képek a fotóstúdió LOST terméről.



Foglalással kapcsolatos információk


A fotóstúsió minden terme 8.000.- Ft / óra díjon foglalható a fotózások helyszínéül. A karácsonyi időszakra időpontot foglalni már most lehetőség van, szabad időpontok még mind a három teremben rendelkezésre állnak, de a nagy érdeklődésre tekintettel érdemes még időben Időpontot foglalni, amit az online foglaló naptárunkon keresztül tudsz megtenni. A foglalást a barion online fizetési rendszerén keresztül tudod kiegyenlíteni, így a helyszínen már nincs más teendőd, csak élvezni a karácsonyi hangulatot és a fotózást.


Várunk szeretettel:

A Nordix csapata.