Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Márkák a Nordixban - Hámori Zsófi marketinges, szövegíró
Bemutatkozó sorozatunk első tagja Hámori Zsófi, aki több mint 8 éve dolgozik marketingesként. Tavaly úgy döntött, hogy ott hagyja főállását, és belevág a szabadúszásba. Egy idő után úgy érezte, hogy a telefonnal készített fotók a weboldalán nem elég profik. A Nordixban szerette volna elkészítettetni az új fotóit, így felkeresett egy profi fotóst, aki segített neki megvalósítani az elképzeléseit. A következőkben többet is megtudhadsz Zsófi vállalkozásáról, és a fotók történetéről. Tarts velünk!

Brand fotózás, Zsófi weboldalára

www.zsofihamori.hu



Tény, hogy nem egyszerű megragadni egy márka lényegét, különösen, ha fotókon szeretnéd ezt megtenni. Viszont sokszor egy kép többet mond ezer szónál. Gondolj csak bele, hogy amikor görgeted a közösségi oldalakat, akkor min akad meg először a szemed?

Egyértelműen a fotón! Mindez igaz a weboldalakra is.


A profi, jó minőségű fotók gyakorlatilag öltöztetik a weboldalt. Zsófi is pontosan emiatt szeretett volna minőségi fotókat, hogy egy új szintre emelhesse vállalkozását.


Online marketingesként, és szövegíróként tevékenykedik a mindennapokban, amihez elengedhetetlenek a szép fotók. Amikor elkezdte a szabadúszást, nem gondolkodott sokat.

Miután otthagyta a főállását, napokon belül összerakott az üzlettársa segítségével egy profi weboldalt, és a telefonjával készített fényképeket töltötte fel rá.


Hello! Zsófi vagyok.

Fotós: Erdélyi Molly Helyszín: Rustic terem


Meglepődve tapasztalta milyen gyorsan jött a siker, viszont úgy érezte közel másfél év szabadúszás után, hogy itt az ideje egy magasabb szintre emelni az online jelenlétét.

Rögtön arra gondolt, hogy megbíz egy profi fotóst, aki a Nordix stúdióban elkészíti róla a self-brand fotóit. Erdélyi Molly személyében meg is találta a tökéletes partnert, aki

jellemzően lifestyle témákban szokott fotózni.


“Amikor azt éreztem, hogy na most jött el az a pont, hogy elindítom a saját vállalkozásomat, akkor nem igazán gondolkodtam. Lőttünk rólam egy-két fotót a telefonommal, és azokat

töltöttük fel a weboldalamra. Viszont azt éreztem körülbelül 1,5 év után, hogy szeretnék egy kis vérfrissítést a weboldal stílusát, és a fotókat illetően is.”- Zsófi

A bizalom kiépítéséhez szerintem elengedhetetlenek a megnyerő fotók.” - Zsófi


Névjegykártyák befotózva, kezdődhet a móka!

Fotós: Erdélyi Molly Helyszín: Rustic terem


Egy fotó, és egy fotós helyszín rengeteget elmond az illető személyiségéről, munkájáról, stílusáról. A profi weboldal és fotó azt sugallja, hogy számodra fontos a minőségi munka.

Pont ezt az érzést szerette volna Zsófi is átadni a képein keresztül. Előzetes egyeztetés alapján a Rustic teremre esett a választása, ami tökéletesen illeszkedett a meglévő weboldalának a stílusához.


“A bohókás stílusomhoz a Rustic terem volt a legjobb választás, mert itt tudtunk játszani a kiegészítőkkel. Pár perc alatt egy komplett irodát rendeztünk be a terem egyik sarkában. Én nem az a feszes, kiskosztümös irodista arc vagyok, és pont ezt az önfeledtséget szerettem volna a képeken keresztül megjeleníteni. ”- Zsófi


“A brand fotózás az esküvők után a második kedvenc területem. Úgy gondolom, hogy a self- branding egyik alapköve, hogy minimalizáljuk a stock fotókat a különböző online felületeken.

Így közel tudjuk hozni a vásárlókat magunkhoz és sokkal nagyobb bizalmat fogunk kapni, mintha egy arctalan weboldalon nézelődnének. Itt jövök én a képbe. Mindig a lehető legtöbb, legjobb arcát szeretem megmutatni a fotóalanyomnak, még akkor is, ha korábban soha nem állt még kamera elé. Szeretem látni, ahogy megnyílnak a vendégeim a kamera előtt és 10 perc után már a saját kreatív ötleteiket is beleviszik a képekbe. Ettől lesz igazán emberközeli a történet.”- Molly


Zsófi nagyon gépel a kedvenc Rusticos asztalánál.

Fotós: Erdélyi Molly Helyszín: Rustic terem


A brand fotózás gyakran magában foglal mindent, a marketinganyagokon szereplő képektől kezdve a termékoldalakon található képeken át, egészen a kollégákról/ vállalkozóról készült fényképekig. Gyakran még mi magunk is meglepődünk, hogy mennyire kreatívan használják termeinket. A Nordix tényleg egy kis család, ahol szívesen megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, és az élményeinket.


“A cél mindig megtalálni a pillanatot, az emberközeliséget. Nem vagyok híve a mesterséges fényeknek, ezért külön öröm, hogy hatalmas ablakok vannak minden teremben, így tudok játszani a természetesen fényekkel.”- Molly


“Örülök, hogy együtt dolgozhattam Mollyval, és egy óra alatt ilyen szuper képek születtek! A fotós, a helyszín, és a szuper hangulat mind hozzájárult ahhoz, hogy feloldódjak, és olyan képek szülessenek, amiket bátran megmutatok a megújult weboldalamon is. Sokan azt gondolják, hogy a szövegírás egy unalmas szakma. Na de most komolyan?! Neked ez jön le a fotók láttán? :))”- Zsófi


Egy szó mint száz- a brand fotózást csak ajánlani tudjuk minden olyan vállalkozó számára, aki szeretné picit felturbózni a weboldalát, vagy a social oldalait.


Ha Te is szeretnéd bemutatni magad vagy a vállakozásodat, jelentkezz itt.