Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Designerek a Nordix-ban
A stúdióban több magyar divat, ékszer és design márka megfordult már, és mi mindig kíváncsiak vagyunk egy-egy tervező különleges történetére a márka mögött. Nagyon boldogok vagyunk, ha minket választanak termékeik fotózásához: most 3 olyan tervezőt mutatunk be Nektek, akiknek munkái és életérzése közel áll hozzánk, ezért szeretnénk, ha Ti is megismerhetnétek őket egy kicsit közelebbről. Így használják ők a stúdiót!

A stúdióban több magyar divat, ékszer és design márka megfordult már, és mi mindig kíváncsiak vagyunk egy-egy tervező különleges történetére a márka mögött. Nagyon boldogok vagyunk, ha minket választanak termékeik fotózásához: most 3 olyan tervezőt mutatunk be Nektek, akiknek munkái és életérzése közel áll hozzánk, ezért szeretnénk, ha Ti is megismerhetnétek őket egy kicsit közelebbről. Így használják ők a stúdiót!


TinYTrIP glassart


Kovács Petra vagyok, a TinYTrIP megálmodója, és üvegművesként végeztem a Kisképzőben. A katedrálisok gyönyörű ablakai mindig elkápráztattak és a tiffany-technika szerelmese lettem, amit nagyon sokszínűen használok: ez egy különleges és bámulatos anyag, amit nagyon sokféleképpen lehet variálni. Nagyon fontos számomra a fenntarthatóság, és az üvegékszereimmel az az egyik célom, hogy az embereket kicsit közelebb hozzam a természethez.

“Többször is volt már ékszer fotózásom a Nordix Stúdióban, eddig minden alkalommal a Rustic termet választottam. Totál szerelem! Mintha otthon lennék úgy érzem magam a Rustic-ban, kár, hogy nálam nem ennyire szép a berendezés.”

TinyTrIP GlassArt | Fotó: Natural Sentiments

 






KATE|SARAH Design


Lynnie vagyok, a családomnak Kata (Sára), ebből is ered a KATE|SARAH Design márka neve. Mindig kreatív voltam és nagyon szerettem alkotni, létrehozni valami maradandót. 2019 év elején ismerkedtem meg a fluid art technikával, ami annyira magával ragadott, hogy innentől kezdve nem volt megállás: addig kísérletezgettem, míg megtaláltam a saját stílusomat. Ezáltal találtam rá egy másik technikára is, a gyantázásra, amit rengetegféleképpen tudok elkészíteni és igazán időtálló. Ezen kívül ásványkarkötőket is készítek, amivel a gyermekkoromba repülhetek vissza, hiszen kicsiként a gyöngyfűzés volt az egyik kedvenc hobbim. Szerencsésnek érzem magam, mert nagyon szeretem, amit csinálok és az alkotásaimmal szeretnék másoknak is örömet okozni.

“A webshopom elindulása előtt mindenképpen szerettem volna profi fotókat készíttetni termékeimről a weboldalra. Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a Nordix Rustic terme volt a lehető legideálisabb erre a célra. Amikor keresgéltem stúdiót és megláttam erről a szobáról a képeket, rögtön tudtam, hogy a festményeim és a lelki szemeim előtt lebegő portréfotók szuperül fognak mutatni ebben az enteriőrben és hangulatban, amit maga a stúdió áraszt. Ráadásul rengeteg opcióval kecsegtet ez a helyiség a nagy ablakaival, a berendezésével és a rusztikus hangulatú falaival. Az új ruhája is teljesen magával ragadott, így egyelőre még csak gondolatban tehetem meg ugyan, de tervezem a következő fotózásunkat ugyanitt. A múltkori 2 óra borzasztó hamar eltelt, és azt hiszem, lenne még mit kihasználni abban a szobában -és/vagy bármelyik másikban, hisz mindegyik terem hangulata magával ragadó, szóval biztosan visszatérünk még valamelyikbe!”

KATE|SARAH Design | Pure&Pastel Photography

Instagram - Free social icons  Web solution Icon of Line style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon fonts







Art on Me


Marton Ancsa vagyok, az Art on Me megálmodója és tervezője. 2001-ben végeztem ruhatervezőként, utána sok mindent kipróbáltam, de végül 2011-ben visszatértem a szívemhez legközelebb álló szakmámhoz: a ruhák tervezésében tudom legjobban kifejezni önmagam. Mivel vizuális típus vagyok, így az Art on Me ruhák a fejemben alakulnak át szabásmintákká, majd hordható ruhadarabokká. Ez a folyamat azt eredményezi, hogy a ruhákat többféleképpen lehet hordani. Fontos számomra az is, hogy a kollekciók egymásra épüljenek, hogy egy korábbi modell akár a legújabb darabokkal is lehessen hordani. Az egyes ruhák megfelelő kiegészítőkkel kombinálva egyszerre illeszthetők be az elegáns vagy a hétköznapi megjelenésbe. Fontos számomra a környezettudatosság, ezért igyekszem fenntartható módon készült anyagokkal, pl. biopamuttal dolgozni. Az ruháimmal az a célom, hogy megadjam nektek azt a magabiztosságot és harmóniát, amivel jól érezhetitek magatokat a mindennapokban.

“A tavaly tavaszi ruháinkat fotóztuk nálatok, ami azért is volt jó választás, mivel az akkori kollekciónk letisztultsága, minimalizmusa teljesen beleillett az ottani atmoszférába. Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok és az ott készült fotók azóta is a kedvenceink, jó szívvel gondolunk vissza rá.”

Art on Me | Fotó: Talabér Géza

Instagram - Free social icons Web solution Icon of Line style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon fonts