Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Őszi dekoráció a fotóstúdióban
Mi már felkészültünk az évszakváltásra! És te? Már javában elérhető nálunk az őszi dekoráció, ami egyszerre családias és meghittséget sugárzó, ugyanakkor a legújabb trendeknek megfelelően került kialakításra. Így a pezsgő nyári hónapok után a dekorációban is visszatértünk az őszi, kuckózós hangulathoz. Arra törekszünk, hogy folyamatosan az aktuális divatnak megfelelő, ugyanakkor természetközeli és naturális vonalat képviseljünk.

Mi már felkészültünk az évszakváltásra! És te?


Már javában elérhető nálunk az őszi dekoráció, ami egyszerre családias és meghittséget sugárzó, ugyanakkor a legújabb trendeknek megfelelően került kialakításra. Így a pezsgő nyári hónapok után a dekorációban is visszatértünk az őszi, kuckózós hangulathoz. Arra törekszünk, hogy folyamatosan az aktuális divatnak megfelelő, ugyanakkor természetközeli és naturális vonalat képviseljünk.


Hogyan született meg az őszi dekoráció a stúdióban?


Ebben hatalmas segítségünkre volt Júlia, az Evergreen Moments Design megálmodója. Ő alapvetően esküvők, rendezvények dekorálásával, díszítéssel, viráginstallációk telepítésével foglalkozik 2017 óta. Akkor ismerkedtünk meg vele, amikor csapatával együtt kibérelték a stúdiónkat, hogy az egyik online workshop-jukat felvegyék. Természetesen szebbnél szebb dekorációkat építettek aznap, amire azonnal felfigyeltünk, hiszen tökéletesen passzolt az enteriőrünkbe.


  • őszi dekoráció




Ahogy megláttuk, mennyire igényes és ízléses dekorációt építettek fel élő virágokból és szárazvirágokból egyaránt, tudtuk, hogy szeretnénk valami közöset alkotni velük. (A fenti galéria egy kis ízelítő az említett dekorációból.) Beszélgettünk, azonnal megtaláltuk a közös hangot és elkezdődött az ötletelés. Annyira gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, hogy egyértelművé vált, hogy Júlia fog segíteni nekünk a szezonális dekorváltásokban.

Az őszi enteriőr megálmodása során egyetértettünk abban, hogy szeretnénk, ha a legújabb trendeknek megfelelő dekoráció születne, a saját stílusunk megtartása mellett. Kitartó munkája révén született meg az a kép, ami október 13-ig fogad titeket, amikor beléptek akár a Boho, akár a Rustic termünkbe.


Az őszi dekoráció a Boho termünkben:

  • Boho_terem_Nordix_fotostudio


  • Boho_terem_Nordix_fotostudio



Az őszi dekoráció a Rustic termünkben:

  • Rustic_terem_Nordix_fotostudio
  • nordix



Ahogy látható, mindkét termünkben egy letisztult, természetes vonalat követünk, ahol kellemes, családias légkörben érezhetik magukat mind a fotósok, mind pedig a vendégeik. A barnás, bézses árnyalatok használatával is ezt a letisztultságot, természetközeliséget vagyunk hivatottak átadni, éreztetni.

Ha te is szeretnél egy összebújós, bekuckózós családi képet, ami megörökíti a legmeghittebb pillanataitokat, akkor a megfelelő helyszínt már meg is találtátok! Nézzétek meg a fenti galériát és foglaljatok az alapján termet, hogy melyik vonal passzol inkább hozzátok!


Ha érdekel esetleg az Evergreen moments munkássága, látogass el a weboldalukra vagy tarts velünk továbbra is! A közeljövőben ugyanis további blogokkal készülünk nektek a közös munkáinkról, további együttműködésünkről!

Ha pedig a Rustic vagy Boho termünk érdekelne részletesebben, nézzetek szét a weboldalunkon, vagy akár a Facebook és Instagram felületünkön! Ott ugyanis folyamatosan újabb és újabb képekkel mutatjuk meg, hogyan is használhatók a dekorációs elemek egy jó fénykép elkészítéséhez!