Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés
Gyermek fotózás a stúdióban – gyereksarok a Myminiversum jóvoltából
A gyerkőcök sokszor nem tudják, mi történik, nem tudják, hogyan is kellene viselkedni egy fotózás során. Éppen ezért, a karácsonyi dekorációnk kialakítása során szerettünk volna kedveskedni az apróságoknak is némi újdonsággal. Ebben pedig nagy segítségünkre volt a Myminiversum. Lássuk, mi és hogyan változott az ünnepi dekoráció során!

A gyerkőcök sokszor nem tudják, mi történik, nem tudják, hogyan is kellene viselkedni egy fotózás során. Éppen ezért, a karácsonyi dekorációnk kialakítása során szerettünk volna kedveskedni az apróságoknak is némi újdonsággal. Ebben pedig nagy segítségünkre volt a Myminiversum. Lássuk, mi és hogyan változott az ünnepi dekoráció során!


A karácsonyi dekorációról

Ebben a műteremben a barna, bézses, arany árnyalatok uralkodnak. Mind a karácsonyfa, mind pedig fal dekorációja ezekben a színekben pompázik. Ugyanakkor ezek az árnyalatok jelennek meg a gyermekbirodalom elemei között is, ami esetében fontos kiemelnünk a Myminiversum gyönyörű bútorait! Nekik köszönhetően szélesíthettük a palettát a gyermeksarok elemeit tekintve.


karacsonyi fotozas







Gyermek fotózás egy igazi kuckóban!

A kezdetek óta járnak hozzánk családok, most már egyre többen érkeznek, így már nem éreztük elégnek, hogy 1-2 kellékünk van, amivel lefoglalhatjuk a gyerkőcöket. Eljött a pillanat, hogy egy igazi kuckót, egy gyerek sarkot alakítsunk ki nekik!

Itt pedig helyet kapott a Myminiversum által biztosított fa gyermekbútor szett (egy asztalka és 3 szék) két macis és egy nyuszis székkel, hogy minden gyerkőc neki tetsző széket választhasson. Emellett egy nagy fa keretes házikó, valamint ennek egy kisebb mása, ahol hercegnek, hercegnőnek érezhetik magukat az apróságok. Továbbá kialakításra került egy “felhős égbolt”, aminek a különlegessége, hogy a felhők világíthatnak is. Így pedig az igazi rácsodálkozás pillanatát örökíthetik meg a fotósok.


gyermek fotózás





Akik különlegessé teszik a gyermek fotózás pillanatait: Myminiversum

Két fiatal közgazdász vagyunk (Csilla és Rami) sok év pénzügyi és üzleti területen szerzett tapasztalattal a hátunk mögött, előttünk pedig sok-sok megvalósítandó álommal, mint amilyen a MyMiniversum is.
Hiszünk abban, hogy rengeteget számít, milyen tárgyak vesznek minket körül otthonunkban, a gyerekek számára pedig kiemelten fontos az inspiráló környezet. Úgy alakítottuk ki termék-kínálatunkat, olyan kisbútorokat, kiegészítőket, játékokat, dekorációkat kínálunk, amelyek szép és minőségi alapelemei lesznek a kisgyermekkor meghatározó éveinek.

gyermek fotózás - myminiversum

A kisgyermekek igényeihez igazodva teret adunk az asztali- és szerepjátékoknak, felkeltjük érdeklődését a vidám formákkal és alkotásra bátorítjuk! Fa, pamutvászon, rattan alapanyagaink mellett nagyon büszkék vagyunk újrahasznosított pamutból készült tárolóinkra és az Európa szerte elismert márkáinkra. Velünk olyan gyerekszobát alakíthatsz ki, amely esztétikus, fantáziadús és játékra hív!

Ha Csilla és Rami további munkássága is érdekelne, megtalálod őket a következő felületek bármelyikén!

gyermek fotózás - facebook

gyermek fotózás - instagram

gyermek fotózás - weboldal



Miért olyan különlegesek ezek a kis bútorok?

Ez a skandináv stílusú szett különböző székekkel vehető meg (nyuszi, maci, korona, felhők), így teljesen gyerkőcre szabható. Nálunk a macis és a nyuszis verzió is helyet kapott, hiszen ezek uniszex darabok, így a fiúk sem érezhetik annyira kislányosnak, de a lánykák sem túl fiúsnak. A vidám formáinak, kialakításának, színeinek köszönhetően a Bohoban a gyereksarok egyik fő szereplője lehet. nagyon szeretjük ezekben a darabokban, hogy letisztult külsejüknek köszönhetően rendkívül könnyen pakolható, áthelyezhető a stúdión belül, hiszen egyik stúdiórészlettől sem üt el a dizájn.






Mi nagyon hálásak vagyunk a lányoknak, hogy létrejöhetett közöttünk ez az együttműködés! Hiszen ennek köszönhetően hozhattunk létre egy gyermekbirodalmat a Boho termünkben. Nem mellesleg pedig még egy példát láthattunk arra, hogy merni kell dönteni és változtatni. Hiszen a lányok sem ezzel kezdték, de tudták, mi a céljuk, mi az álmuk és tettek érte. Reméljük, sok embert tudtok inspirálni, hogy merjék azt csinálni, amit igazán szeretnének!

Ha megtetszett a Csilla és Rami bútorai által idevarázsolt hangulat és szeretnétek egy jó hangulatú családi fotózást, még tudtok időpontot foglalni a Boho termünkbe! Vagy éppen beszerezhetitek ti is ezt a gyönyörű bútorszettet a weboldalukon!

Ha pedig olvasnátok még, akkor szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a harmadik termünkről, a Lost-ról készült bejegyzést!