Barion Pixel
Kosár

A kosár még üres
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak webes böngészőjében. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges.
HOZZÁJÁRULOK
Bejelentkezés
Ha még nem regisztráltál, add meg az e-mail címed a regisztráció megkezdéséhez.
E-mail cím
Regisztráció
E-mail cím *
Telefonszám
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Elfelejtetted, vagy módosítanád a jelszavadat?
Add meg az email címedet, amivel regisztráltál! Küldünk neked a jelszó megváltoztatásához egy linket.
E-mail cím
Új jelszó létrehozása
Jelszó
Jelszó megerősítés

Téli dekoráció 2023. október 28-tól!

Kedves Vendégeink!


2023. október 28-tól a stúdiónkban idén is elérhető lesz szezonális, téli/karácsonyi dekoráció. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatban:


❄️ Milyen lesz a dekoráció? 


Idén is a barátságos, otthonos hangulat fog dominálni, mind a három teremben melegséget keltő lesz a dekoráció, minimalista és modern elemeket vegyítünk majd rusztikus irányzatokkal. A karácsonyi dekoráció 2023. október 28-tól lesz elérhető, mindhárom teremben, 2023. december 22-ig.


❄️ Mikortól lehet időpontot foglalni erre az időszakra?

Időpontot foglalni online, előre fizetéssel lehetséges, a naptárunkat 2023. szeptember 8-án fogjuk megnyitni, ettől a naptól kezdve december 22-ig szabadon foglalhatóvá válnak majd az időpontok.


❄️ Foglalási szabályok


Lemondás:

Foglalást díjmentesen lemondani az időpontot megelőző 14. napig bezárólag van lehetőség. 14 napon belüli lemondás esetén a foglalás díjának visszatérítésére nincs mód.


Módosítás:

A foglalás legkésőbb 7 nappal az időpontot megelőzően módosítható díjmentesen, 7 napon belüli módosítás esetén a bérleti díj 5O%-a fizetendő. Bármely foglalás összesen 1 alkalommal módosítható. A módosított időpont az eredeti időponthoz képest 2 héten belül kell, hogy legyen. Az ennél távolabbi időpont új foglalásnak minősül, az eredeti időpont elhalasztását pedig lemondásként kezeljük. A foglalt időpontot megelőző 24 órában történő időpont módosításra nincs lehetőség, erre a lemondás szabályai érvényesek.


❄️ Nyitvatartási idő - 8:00 - 20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyitvatartásunk a karácsonyi időszak alatt, a hét minden napján 8:00-tól 20:00-ig tart. Foglalásokat 2023. december 22-ig fogadunk, stúdiónk a két ünnep között zárva tart.


❄️ Háziállatok

A karácsonyi időszak ideje alatt, napközben csak kistestű (maximum 8kg) kutyákat van lehetőségünk fogadni. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy amennyiben kutyával érkeztek, a foglalási idő automatikusan 10 perccel rövidül. A nagyobb testű kutyákat csak az utolsó órában tudjuk fogadni, 19-20 között.


❄️ Csillagszóró, csillámpor, nyílt láng használata továbbra is szigorúan tilos!


Ha bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan keress minket!


Várunk szeretettel! 🎄

a Nordix csapata