Fotós partnereink

Megtetszett a fotóstúdiónk?

Szeretnél itt készíteni egy fotósorozatot, de nincs még fotósod?

Úgy tapasztaltuk, hogy nem vagy egyedül ezzel az igénnyel. Nem könnyű megtalálni azt a fotóst, aki elkészíti a vágyott fotósorozatot, a képi világa illik a stílusodhoz. Hogy megkönnyítsük a dolgod, össze gyűjtöttük a számunkra kedves fotósokat, akik otthonosan mozognak a fotóstúdiónkban és akiket szívesen ajánlunk számodra. Keresd őket bátran és hivatkozz a NORDIX-ra.

Jágity Fanni

headshot_Fanni_Jagity

Sziasztok, Fanni vagyok, családi, portré és branding fotózással foglalkozom. Fotóimat egyszerű, természetes stílus valamint a magas minőség jellemzi. Igyekszem a kamerám előtt álló embereket a lehető legőszintébb, legnyitottabb módon megörökíteni, hogy mikor visszanézik a fotókat valóban magukat lássák.

További információk és ajánlatkérés: jagityfanni@gmail.com

Natural Sentiments - Lifestyle Photography

NaturalSentiments_profilképjpg

Azoknak a pillanatoknak az  érzelmeit és hangulatát szeretném átadni annak, aki megélte és ott volt, mint egy filmet mutatva neki kívülről. Emellett annak a nézőnek is, aki egy kis időre át akarja érezni a pillanatot. Minden olyat szeretnék megörökíteni a világból, amivel ezt az érzést meg tudom mutatni az embereknek. Legyen az akár egy család élete, egy kávézó hangulata vagy egy utazás során átélt élmények reprezentálása.​

További információk és ajánlatkérés: Natural Sentiments

Norelai.Pix

Norelai_Pix-3215-2

Szilágyi Nóri vagyok, lifestyle stílusú fotókat készítek Budapesten és környékén.  Leggyakrabban portréfotózással, páros fotózásokkal és üzleti jellegű branding fotózásokkal, termékfotózásokkal foglalkozom. Bátran kereshettek személyes márka építésére szolgáló portréfotózással kapcsolatban is, csakúgy mint modelles termékfotózásokkal, vagy bármilyen kreatív anyag megvalósításával kapcsolatban.

További információk és ajánlatkérés: Norelai.Pix

Wood&Lens

woodandlens_profilkep

Tóth-Göndics Kinga vagyok, a Wood&Lens megálmodója és fotósa. Az én misszióm a történetmesélés. Hiszem, hogy egy kép akkor jó, ha mesél a szereplőiről… arról, hogy milyenek ők, hogyan éreznek és miként szeretnek. Ezeket a pillanatokat szeretném megörökíteni Nektek. A Ti történeteiteket.

További információk és ajánlatkérés: Wood&Lens

Szeretnél Te is a partnerünk lenni? Olvasd el a feltételeket.