Fotós partnereink

Megtetszett a fotóstúdiónk?

Szeretnél itt készíteni egy fotósorozatot, de nincs még fotósod?

Úgy tapasztaltuk, hogy nem vagy egyedül ezzel az igénnyel. Nem könnyű megtalálni azt a fotóst, aki elkészíti a vágyott fotósorozatot, a képi világa illik a stílusodhoz. Hogy megkönnyítsük a dolgod, össze gyűjtöttük a számunkra kedves fotósokat, akik otthonosan mozognak a fotóstúdiónkban és akiket szívesen ajánlunk számodra. Keresd őket bátran és hivatkozz a NORDIX-ra.

Wood&Lens

woodandlens_profilkep

Tóth-Göndics Kinga vagyok, a Wood&Lens megálmodója és fotósa. Az én misszióm a történetmesélés. Hiszem, hogy egy kép akkor jó, ha mesél a szereplőiről… arról, hogy milyenek ők, hogyan éreznek és miként szeretnek. Ezeket a pillanatokat szeretném megörökíteni Nektek. A Ti történeteiteket.

További információk és ajánlatkérés: Wood&Lens

Natural Sentiments - Lifestyle Photography

NaturalSentiments_profilképjpg

Azoknak a pillanatoknak az  érzelmeit és hangulatát szeretném átadni annak, aki megélte és ott volt, mint egy filmet mutatva neki kívülről. Emellett annak a nézőnek is, aki egy kis időre át akarja érezni a pillanatot. Minden olyat szeretnék megörökíteni a világból, amivel ezt az érzést meg tudom mutatni az embereknek. Legyen az akár egy család élete, egy kávézó hangulata vagy egy utazás során átélt élmények reprezentálása.​

További információk és ajánlatkérés: Natural Sentiments

Norelai.Pix

norelai.pix-4866-2

Szilágyi Nóri vagyok, portré, divat és termékfotós. Ezek a területek manapság már egészen összefonódtak, aminek köszönhetően a kedvenc témámmá vált ez az egyveleg. Bátran kereshettek bemutatkozó jellegű foglalkozásportré fotózásokkal kapcsolatban is, csakúgy mint modelles termékfotózásokkal, vagy bármilyen kreatív anyag megvalósításával kapcsolatban.

További információk és ajánlatkérés e-mailben.

Szeretnél Te is a partnerünk lenni? Olvasd el a feltételeket.